Trump se abordează într-un singur sens

Cursa din 2024 are loc săptămâna aceasta, după ce victoria liderului republican Donald Trump din New Hampshire l-a adus mai aproape de nominalizarea prezidențială a Republicii Moldova. Dar ultimul său adversar, fostul guvernator al Carolinei de Sud, Nikki Haley, a respins apelurile de a renunța la cursă și de a continua campania acasă. Președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris și-au intensificat, de asemenea, campaniile, făcând din drepturile reproductive o temă centrală în eforturile lor de realegere.

Între timp, viitorul acordului bipartizan de securitate a frontierei, asupra căruia parlamentarii republicani au insistat înainte de a lua în considerare finanțarea suplimentară pentru Ucraina și Israel, a fost complicat de opoziția față de Trump.

Alăturându-se redactorului-șef al Oceanul Atlantic și moderatorul, Jeffrey Goldberg, pentru a discuta despre aceasta și mai multe cu Laura Barrón-López, corespondent la Casa Albă la Casa Albă. PBS NewsHour; Tom Nichols, scriitor personal la Oceanul Atlantic; Ashley Parker, cel mai important reporter politic al țării The Washington Post; și Chuck Todd, analist politic NBC News.

Citiți articolul complet aici sau urmăriți episodul Săptămâna Washington și Atlanticul26 ianuarie 2024:

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Trump se abordează într-un singur sens

Cursa din 2024 are loc săptămâna aceasta, după ce victoria liderului republican Donald Trump din New Hampshire l-a adus mai aproape de nominalizarea prezidențială a Republicii Moldova. Dar ultimul său adversar, fostul guvernator al Carolinei de Sud, Nikki Haley, a respins apelurile de a renunța la cursă și de a continua campania acasă. Președintele Joe … Read more

div>