Sfârșitul poveștii: Sessions insistă că nu a mințit despre legăturile Rusiei cu Senatul

HARI SREENIVASAN:

Postul a raportat un alt incident astăzi. Acesta îl cita pe tatăl unui soldat care a fost ucis în Afganistan spunând că președintele a transferat 25.000 de dolari din contul său, dar nu a dat curs.

Vom afla mai multe despre toate acestea după rezumat.

Numărul morților din incendiile din California de Nord a crescut astăzi la 42. Autoritățile din județul Sonoma au găsit rămășițele unei victime în timp ce căutau prin zeci de case arse. Între timp, pompierii au făcut noi câștiguri peste noapte, cu ajutorul vremii mai răcoroase și a vântului mai scăzut.

De două ori medaliată olimpică spune că fostul doctor al echipei feminine de gimnastică din SUA a abuzat-o de ani de zile. McKayla Maroney este sportiva de top care va veni în emisiune. În discursul său de astăzi, el a spus că dr. Larry Nassar a început să o abuzeze când avea doar 13 ani. El așteaptă sentința pentru o acuzație de pornografie infantilă, dar a negat agresiunea sexuală.

Câteva întrebări în seara asta despre prețurile medicamentelor. Un nou studiu a constatat că costul vaccinurilor împotriva cancerului, aprobat din 1996, a crescut cu aproape 25% în opt ani. Aceasta este mult mai mare decât rata inflației. Studiul a fost realizat la Universitatea Emory și a fost publicat în „Journal of Clinical Oncology”.

Și pe Wall Street, asigurătorii de sănătate și IBM au sporit câștigurile acțiunilor astăzi. Media industrială Dow Jones a câștigat 160 de puncte, mai mult de jumătate la sută, pentru a închide pentru prima dată peste 23000. Nasdaq a crescut ușor, iar S&P 500 a urcat cu două puncte.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Sfârșitul poveștii: Sessions insistă că nu a mințit despre legăturile Rusiei cu Senatul

HARI SREENIVASAN: Postul a raportat un alt incident astăzi. Acesta îl cita pe tatăl unui soldat care a fost ucis în Afganistan spunând că președintele a transferat 25.000 de dolari din contul său, dar nu a dat curs. Vom afla mai multe despre toate acestea după rezumat. Numărul morților din incendiile din California de Nord … Read more

div>