Noile acuzații împotriva femeii acuzate că și-a ucis fiica în vârstă de 8 ani sunt crimă calificată, agresiune

24 ianuarie — Procurorii au adus noi acuzații la începutul acestei luni împotriva unei femei de 34 de ani pe care o acuză că l-a abuzat de mai bine de un an, ducând la execuția lui în 2022.

Noile acuzații, inclusiv crimă calificată și agresiune, împotriva lui Mandie R. Miller vin la câteva luni după ce iubitul ei, Aleksander Kurmoyarov, a pledat vinovat pentru crimă de gradul doi, printre alte acuzații, și a acceptat să depună mărturie împotriva lui Miller.

Cei doi sunt acuzați că au ucis-o pe Meela Miller, în vârstă de 8 ani, în 2022.

Ei au fost arestați în Dakota de Sud la sfârșitul anului 2022, după ce cuplul a transportat cadavrul fetei de la Airway Heights la rezervația indiană Rosebud Sioux, unde doreau să o îngroape, potrivit documentelor judecătorești.

Documentele instanței depuse pe 11 ianuarie conțin detalii de la Kurmoyarov care detaliază modul în care familia a tratat fata.

Kurmoyarov a spus că s-a mutat când avea 13 ani. L-a cunoscut pe Miller în timp ce juca online World of Warcraft și s-a mutat în statul Washington pentru a fi cu el în iunie 2021.

Cuplul s-a mutat în casa Redding Drive din Airway Heights împreună cu copilul de 8 ani în iulie 2022.

A spus că Miller a preluat controlul. Kurmoyarov a spus că Miller era responsabil să o pedepsească pe Meela și că a pedepsit-o doar la instrucțiunile lui Miller.

Cuplul a ținut copilul departe pentru o lungă perioadă de timp, a spus Kurmoyarov. În februarie. În 2021, Miller a scos-o pe fată de la școală, unde „disciplina” fetei a progresat.

El o reține pe fată pe scaunul mașinii pentru perioade lungi și prelungite de timp, în cele din urmă eliberând-o doar pentru a o spăla și a-și schimba hainele, a spus Kurmoyarov.

Vecinii, asistenții sociali și consilierii școlari au contactat poliția în mod repetat în această perioadă din cauza preocupărilor lor pentru viața fetiței.

Miller a bătut fata cu un ciocan și o bandă de cauciuc, a spus ea. De asemenea, stropește cu medicamente în ochii fetei și se uită la ei, a spus el.

Miller a reținut mâncarea Meelei, apoi i-a dat doar apă, a spus ea.

Fata a slăbit și a devenit slăbită până a murit la începutul lui septembrie 2022.

A lăsat trupul fetei în camera lui timp de aproximativ o săptămână până a început să se descompună, apoi i-a pus trupul într-un recipient de plastic, pe care l-a transportat în Dakota de Sud.

Anchetatorii au filmulețe și fotografii de la camerele de supraveghere din locuința familiei care o arată pe fata legată și reținută.

Miller a fost acuzat inițial de închisoare ilegală, agresiune de gradul I și crimă de gradul doi.

El este acum acuzat de crimă calificată, crimă de gradul doi, două capete de acuzare pentru agresiune asupra copiilor și șase capete de acuzare de închisoare ilegală. Ambele acuzații includ agresiune gravă, agresiune gravă și violență în familie, potrivit documentelor instanței.

Procesul lui Miller este programat să înceapă în martie.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Noile acuzații împotriva femeii acuzate că și-a ucis fiica în vârstă de 8 ani sunt crimă calificată, agresiune

24 ianuarie — Procurorii au adus noi acuzații la începutul acestei luni împotriva unei femei de 34 de ani pe care o acuză că l-a abuzat de mai bine de un an, ducând la execuția lui în 2022. Noile acuzații, inclusiv crimă calificată și agresiune, împotriva lui Mandie R. Miller vin la câteva luni după … Read more

div>