Dominion mai are cazuri pe rol împotriva dizidenților precum Rudy Giuliani și Sidney Powell.

Reporterii și oamenii din afara Centrului de Justiție Leonard Williams, unde Dominion Voting Systems dă în judecată Fox News la Curtea Superioară Delaware astăzi, în Wilmington, Delaware.
Reporterii și oamenii din afara Centrului de Justiție Leonard Williams, unde Dominion Voting Systems dă în judecată Fox News la Curtea Superioară Delaware astăzi, în Wilmington, Delaware. (Chip Somodevilla/Getty Images)

Un al doilea verdict final a fost emis în procesul de defăimare al Dominion Voting Systems împotriva Fox News, au anunțat părțile marți în instanță.

„Părțile și-au soluționat cazul”, a declarat judecătorul Eric Davis de la Curtea Superioară Delaware. “Prezența dumneavoastră aici… a fost foarte importantă. Și fără voi părțile nu ar fi putut să-și rezolve cazul”, le-a spus judecătorul juraților, înainte de a-i demite.

Hotărârea pare să fi fost anulată pe măsură ce cazul se apropia de declarațiile de deschidere din Wilmington, Delaware.

După ce juriul a depus jurământul mai devreme, marți, o întârziere nespecificată de ore a blocat procedurile judiciare, alimentând speculațiile larg răspândite că înțelegerea funcționează în liniște.

Ce înseamnă acest lucru: O înțelegere de ultimă oră înseamnă că un caz care este sub supraveghere atentă s-a încheiat cu succes și nu va merge în judecată. Prin stabilirea cu Dominion, prezentatorii Fox News și personalitățile emise în emisie nu vor depune mărturie despre campania lor electorală din 2020, care a fost plină de minciuni despre frauda alegătorilor.

Detaliile acordului nu au fost disponibile imediat și este posibil să nu fie făcute publice.

Mai multe despre această problemă: În procesul său, Dominion a cerut despăgubiri de 1,6 miliarde de dolari de la Fox News. Rețeaua de dreapta a precizat în timpul suspendării că cifra a fost umflată și nu s-a apropiat de a contabiliza pierderile pe care le-ar fi suferit Dominion ca urmare a difuzării lui Fox în 2020.

Fox News și Fox Corporation – compania lor-mamă, care a fost și pârâta – spun că nu au făcut rău Dominion și spun că procesul este un atac la libertatea presei. El a respins afirmațiile Dominion că ar fi încurajat conspirația electorală pentru a-și salva voturile în scădere după alegerile din 2020.

În timp ce cazul Dominion s-a încheiat, Fox News se confruntă cu un al doilea proces pentru defăimare de la Smartmatic, o altă companie de tehnologie de sondare care a fost plasată în emisiunile Fox după alegerile din 2020. Acest proces este încă în proces de descoperire și nu este așteptat prea curând.

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Dominion mai are cazuri pe rol împotriva dizidenților precum Rudy Giuliani și Sidney Powell.

Reporterii și oamenii din afara Centrului de Justiție Leonard Williams, unde Dominion Voting Systems dă în judecată Fox News la Curtea Superioară Delaware astăzi, în Wilmington, Delaware. (Chip Somodevilla/Getty Images) Un al doilea verdict final a fost emis în procesul de defăimare al Dominion Voting Systems împotriva Fox News, au anunțat părțile marți în instanță. … Read more

div>